Over ons

OVER ONS

Björn is analytisch met oog voor detail, heeft het liefst alles onder controle. Denkt goed na voordat hij ergens mee start, dus starten duurt soms even. Is op z’n gelukkigst als hij over het voordek aan het drentelen is (lijntjes vastknopen, stagen checken). 

Linda vindt voor elk probleem een oplossing, kan goed relativeren en is veel te ongeduldig. Houdt niet van routine, dus iets afmaken duurt soms even. Is op haar gelukkigst als ze Björn over het voordek ziet drentelen; en als er bijzonder lekker eten is (of gemaakt mag worden).

 

Kortom, we vullen elkaar mooi aan. Van eiland naar eiland varen doen we al sinds we elkaar kennen. Toen nog in Friesland met polyvalkjes op zeilkampen met boze pubers. Daar hebben we geleerd dat slecht weer niet bestaat, dat je niets anders nodig hebt dan een kampvuur en dat er altijd meer spullen in de boot passen ook al ziet ie vol. En het belangrijkste: dat het leven leuk is dankzij de pieken én de dalen.

 

We hebben geoefend wat er te oefenen viel. En wat we nog niet weten of kunnen, kunnen we leren. Er kwamen excellijsten met
voorbereidingen en andere voorpret. We vonden een boot die het kan en stippelden een route uit, hoewel niets vaststaat. Dat
is het mooie van ons avontuur: we kunnen letterlijk alle kanten op.